Praktijk

PraktijkDe Praktijk is gelegen aan de Raadhuisstraat 10A, te Doetinchem.

Hier heb ik mij van begin af aan uitsluitend met Osteopatische behandelingen bezig gehouden, om zodoende een duidelijk Beroepsprofiel te cre�ren. Aangezien dat in 1997 nog lang niet zo bekend was als tegenwoordig, heb ik in die tijd vele lezingen gehouden aan een ieder die het maar wilde horen.

Het is vaak een puzzel van vele verschillende symptomen, waarbij het voor de Osteopaat juist een uitdaging is hierin een rode lijn te ontdekken. Uitleg van de herkomst van de klachten is hierbij een essentieel onderdeel van mijn behandeling. Waarbij ik het liefst gebruik maak van tekeningen die ik direct naast de behandelbank op een white-board bespreek met de Pati�nt.

Door de zeer brede opleiding gebaseerd op m.n. de embryologie ben je in staat vele verbindingen te zien tussen zowel de anatomie, fysiologie en neurologie, als mede ook hun relatie met de mentale presentatie van de mens.

Als de pati�nt begrip en inzicht krijgt in het hoe en waarom van zijn klacht, is dat naar mijn mening de helft van de genezing. Kortom een boeiende manier om mensen te onderzoeken, behandelen en adviseren.


  F.J.J. Bennink
Raadhuisstraat 10A
7001 EW Doetinchem
06 5355 67662009 � Osteopathiebennink.nl || Alle Rechten Voorbehouden || Site made by Tomas Bechtel & Kai Bennink