Consult

ConsultEen eerste bezoek aan mijn praktijk begint altijd met een uitgebreidde anamnese, waarin de patiŽnt de tijd krijgt om zijn verhaal duidelijk te maken.

Vervolgens vindt er een onderzoek plaats, waarbij de patiŽnt uitvoerig wordt getest op mobiliteit (beweeglijkheid) van de gewrichten, spieren, pezen, banden, organen hun doorbloeding en de bijbehorende zenuwbanen.

Hierna leg ik uit hoe de klacht naar mijn mening is ontstaan en wat we er aan kunnen doen. Dit gaat gepaard met rustig uitgevoerde manipulaties van de verschillende weefsels, adviezen rondom dagelijkse handelingen of houdingen, oefeningen en voeding. Soms met advies richting verder medisch onderzoek, zoals b.v. RŲntgenopnames of laboratoriumwaarden.

Na deze fase volgt een afsluitend gesprek, waarin de uitgestippelde weg nog eens wordt besproken en de patiŽnt dus een zo duidelijk mogelijk advies mee krijgt.
Een eerste en ook een vervolgconsult duurt ca. 45-50 minuten, waarbij het accent van een vervolgconsult op de behandeling ligt.

Zeker na 4 behandelingen moet duidelijk zijn of de Osteopathie iets voor de desbetreffende patiŽnt kan betekenen en wordt er een verdere afspraak gemaakt omtrent de behandelfrequentie.

Voor vragen over de vergoeding van uw Zorgverzekeraar Klik hier.


  F.J.J. Bennink
Raadhuisstraat 10A
7001 EW Doetinchem
06 5355 67662009 ÔŅĹ Osteopathiebennink.nl || Alle Rechten Voorbehouden || Site made by Tomas Bechtel & Kai Bennink